I DONE DID IT MAN! GOODBYE TO MY JOB POST

SwayzeSwayze 14,705 Posts
edited December 2005 in Strut Central
WELL TODAY WAS MY LAST DAY AT WORK. I HAVE BEEN TRYING TO DO THE MUSIC FULL TIME FOR MANY YEARS. I FINALLY HAVE A CHANCE TO MAKE THAT HAPPEN. I TALKED TO MANY PEOPLE THAT HAVE THEIR OWN STUDIO OR PRODUCTION COMPANY AND EVRY ONE OF THEM PRETTY MUCH TOLD ME THE SAME THING. IT'S A RISKY BUSINESS TO GET INTO. YOUR MONEY IS ALWAYS SHORT FOR THE MOST PART. ALSO IT COME'S AND GOES DURING DIFFERENT PARTS OF THE YEAR. BUT FOR ME IT'S ALMOST A CALLING. NO MATTER WHAT HAPPENS I'M DIVING HEAD FIRST INTO IT AND THERE'S NO LOOKING BACK. I HOPE TO TRAVEL TO L.A.,NEW YORK, AND ATLANTA DURING 2006. I HOPE I CAN CONNECT WITH SOME PEOPLE FROM THIS BOARD AND NETWORK IN ANY WHICH WAY POSSIBLE. I'LL HAVE MY LAPTOP WITH ME AT ALL TIMES WHEN I TRAVEL SO I HOPE PEOPLE WILL BE OUT THERE TO WORK WITH ME. AND I WILL MOS DEF RETURN THE FAVOR. GOOD LOOKING OUT SOULSTUT MASSIVE. I HOPE TO MEET SOME PEOPLE IN THE COMING YEAR. I ALSO WOULD LIKE TO HIT UP A FEW SPOTS IF NECESSARY. ALSO PLEASE BE MY GUEST AND SHARE ANY STORIES OF YOURSELF OR PEOPLE YOU KNOW THAT WENT AHEAD AND STARTED THEIR OWN COMPANIES.ONE,CARLOS(DJSTYLES)GARZAwww.THECRAFTBEATS.COM

  Comments


  • Can I have your old job? Cause I just need a regular one.




    Good luck though, player.

  • mylatencymylatency 10,475 Posts
    CONGRATS THIS SEEMS TO BE A NON-TERD TREND AS OF LATE

    KEEP UP THE GOOD WORK, WE'LL KEEP ROCKIN' YER BEATZ

    STAY UP, STAY FLY,

    m

    DJ STYLES, YOU "FLOSSSSSSSSIN'"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • pointmanpointman 1,042 Posts
    A friend of mine in England went to a bank when he was 20 years old for a large loan and when they asked him what for, his reply was "I want to learn how to become a music producer and buy the equipment to do it myself." They approved the loan and he has put out countless records and has been steady touring the world for 10+ years now.

    Go get em carlos.

  • aleitaleit 1,915 Posts
    WELL TODAY WAS MY LAST DAY AT WORK. I HAVE BEEN TRYING TO DO THE MUSIC FULL TIME FOR MANY YEARS. I FINALLY HAVE A CHANCE TO MAKE THAT HAPPEN. I TALKED TO MANY PEOPLE THAT HAVE THEIR OWN STUDIO OR PRODUCTION COMPANY AND EVRY ONE OF THEM PRETTY MUCH TOLD ME THE SAME THING. IT'S A RISKY BUSINESS TO GET INTO. YOUR MONEY IS ALWAYS SHORT FOR THE MOST PART. ALSO IT COME'S AND GOES DURING DIFFERENT PARTS OF THE YEAR. BUT FOR ME IT'S ALMOST A CALLING. NO MATTER WHAT HAPPENS I'M DIVING HEAD FIRST INTO IT AND THERE'S NO LOOKING BACK. I HOPE TO TRAVEL TO L.A.,NEW YORK, AND ATLANTA DURING 2006. I HOPE I CAN CONNECT WITH SOME PEOPLE FROM THIS BOARD AND NETWORK IN ANY WHICH WAY POSSIBLE. I'LL HAVE MY LAPTOP WITH ME AT ALL TIMES WHEN I TRAVEL SO I HOPE PEOPLE WILL BE OUT THERE TO WORK WITH ME. AND I WILL MOS DEF RETURN THE FAVOR. GOOD LOOKING OUT SOULSTUT MASSIVE. I HOPE TO MEET SOME PEOPLE IN THE COMING YEAR. I ALSO WOULD LIKE TO HIT UP A FEW SPOTS IF NECESSARY. ALSO PLEASE BE MY GUEST AND SHARE ANY STORIES OF YOURSELF OR PEOPLE YOU KNOW THAT WENT AHEAD AND STARTED THEIR OWN COMPANIES.

    ONE,

    CARLOS(DJSTYLES)GARZA

    www.THECRAFTBEATS.COM


    good to hear people moving on and pursuing dreams. no reason why you can't make it happen.

    i've been meaning to drop you a line carlos. can't remember who, maybe chris in indiana?, gave me your name and info a while back when i first ended up in tx after the hurricane. i'm finally gonna have some time on my hands to make it out to houston in the next couple weeks, maybe sooner.

    it'd be cool to link up.

    peace.


  • tuneuptuneup 586 Posts
    CARLOS you are a great guy, and I wish you all the best.

    Aaron in Toronto


  • gloomgloom 2,765 Posts
    good luck carlos, congrats on taking the first step towards your dreams!
Sign In or Register to comment.